fredag, februari 24, 2006

Right said Fred

Pingponghjärnan slår till. Associationer blixtrar på, ett säkert tecken på att jag är trött och lite sjuk.

"Don´t talk, just kiss/let your tounge fool around". Å deras mesta hit förstås "I´m too sexy for my car". Och så de där vad hette de Flash and the Pan med låten "Midnight Man". För att inte tala om "We are Detective" med Thompson Twins. Andra tider, nästan glömda sånger.

Olika tider i mitt liv. Right said Fred: I början av nittiotalet hade jag fött mitt första barn. Brukade sitta och amma på eftermiddagarna framför nå´t ungdomsprogram från Växjö som gick på vardagseftermiddagar, hette typ Kosmopol. Jag var helt fel målgrupp kan man lugnt säga, men det var lite småtrevligt också. Ena programledaren gick bort i cancer några år senare.

Flash and the Pan osv: åttiotal. Mycket UNF. Min första UNF-period. Sedan kom nå´t år när jag hängde mest med mina körkompisar. Vi hängde mycket i kyrkan och övade orgel och sjöng så elförbrukningen i sagda kyrka steg markant. Sedan blev det jättemycket UNF igen.

Delar av mitt skrivbord. Just nu aningen rörigt. Som inne i huvudet. Skall tillägga att jag har slutat jobba. Sitter bara kvar och väntar på att bli upplockad av familjen. De har varit på Nickis äventyrslek och skrikit sig hesa och haft det jätteroligt. Dvs barnen.Själv får jag huvudvärk bara av att höra bakgrundsljuden i telefon när jag försöker prata med Björn som försöker överrösta larmet för att kunna avrapportera läget.

Inga kommentarer: