torsdag, mars 02, 2006

Min Oldsmobile och jag

Idag gjorde jag en sak för första gången. Det är pinsamt att erkänna att man har blivit 38 år utan att någon gång ha tvättat en bil, men så är det.

Det var kul att använda högtryckstvätten men jisses så grisiga mina byxor blev. Och då tvättade jag inte ens hela bilen utan bara de delar som var tvungna att vara rena så att plåtverkstaden skulle kunna kolla och ge uppgifter till försäkringsbolaget om de skador som uppstod när Oldsen kom i närkontakt med en annan bil - som uppenbarligen gillade den då den strök sig keligt längs med hela vänstersidan och drog med sig backspegeln.

Kändes dock aningen fånigt och taffligt att gå in på macken och säga "Hej, hur funkar det här med Gör det själv?", få svar, köra runt bilen till intaget och sedan inte komma in. Fick gå ur bilen och gå in på macken igen och be dem att öppna porten igen. Nu misstänker jag faktiskt att killen hade glömt att öppna, för det tog mig inte många sekunder att hoppa i bilen och köra fram den i första skedet, men det kändes ändå larvigt på något vis.

Nu vet jag i alla fall att jag faktiskt tycker att det är lite kul att tvätta bil, så nästa gång skall jag klä mig i smutståliga kläder och tvätta hela bilen så att den blir vackert silverglänsande och kan susa fram i all sin prakt. Lilla fina Oldsmobilen.

1 kommentar:

mramazing0 sa...

outstanding blog