onsdag, maj 28, 2008

Bury me six foot deep

De spelade Enya på hög volym hos vaccinationsmottagningen. Jag kan inte påstå att jag blev glad av det. Mitt recept på malariatabletter ligger på ett apotek och väntar på att bli uthämtade. Måste man ta dem? Jag har hört så många historier om hur folk blir knasiga av det, och faktiskt sett det med egna ögon själv också. NN i Sri Lanka -sedan dess äter inte NN malariatabletter om inte någon står och pressar ner dem i halsen på henne. Jag tyckte inte hon var så knasig alls.Men hon upplevde sig som personlighetsförändrad.

Hemma igen, två lysande exempel på min begåvning och allmänna duglighet:

1) Det visade sig att jag har glömt att ringa och sjukanmäla Alva. Barnen får inte ringa sig sjuka själva, en förälder måste göra det. Hon gick hem sjuk tidigt från praoplatsen i måndags. Hennes mentor var där idag och letade efter henne - de brukar besöka eleverna under praon. Alvas arbetsledare undrade sedan hos Björn hur det var. Mycket obehagligt om Alva får misstankar om skolk av det här, det är bara bara bara mitt fel rätt över.

2) Efter att ha ringt skolan och sjukanmält Alva frågade jag Tönnes om han ville gå på toa. Ja, sade han och gick till sina skor. Jag hade gjort fel tecken. Jag tecknade "ut" istället för "toalett". Tönnes valde förstås att höra/se det han tyckte var roligast, och blev mycket riktigt rejält besviken på mig. Av olika skäl kan jag inte själv gå ut med honom nu, och jag törs inte släppa ut honom själv som jag gör med Sigvard.

1 kommentar:

Anonym sa...

Puss !