söndag, maj 25, 2008

Helt sjukt

Alva var först ut. I torsdags förmiddag hade hon en temp på 39,6. I fredags vid lunchtid blev jag uppringd av dagis som sade att Sigvard inte ens orkade leka med Elina så nu borde jag komma och hämta honom. Förklaring: Elina är en av Sivards absolut bästa dagiskompisar, så när hon flyttade i vintras var det lite tråkigt. I fredags kom Elina och hälsade på. Men Sigvard orkade alltså inte ens vara med henne. Han bara låg i gräset bredvid en fröken.

Jag har aldrig varit med om maken till snabb verkan av medicin: Ungefär en minut efter att Sigvard fått en Alvedonsupp så är han uppe och hoppar. Idag verkar han dock inte ha så hög feber (hade 39,6 igår) men är otroligt snuvig. Inte frisk.

Tönnes är obeskrivligt snorig och sitter mest på balkongen iklädd varm tröja och viftar med sina små djur i deras små svansar. Han har ingen feber men snor över hela ansiktet.

Och så jag. Idag har jag legat hela dagen. Håhåjaja. Nu är jag i alla fall sjukskriven på halvtid t.o.m. den 12 juni varefter jag går på semester.

Inga kommentarer: